Chiron21.be

weblog over gezondheid

Zakdoekje tegen griep

4th November 2007

Kleenex antiviraal is het enige zakdoekje dat 99,9 procent van de verkoudheids-en griepvirussen doodt nog voor zij zich kunnen verspreiden. Enkel het Kleenex antivirusdoekje heeft een middenlaag die op vocht reageert en verkoudheids-en griepvirussen kan doden. Dit werd wetenschappelijk aangetoond. Wanneer vocht afkomstig van een lopende neus, hoest of niesbui in contact komt met het middenlaagje van het Kleenex antivirusdoekje, worden verkoudheids- en griepvirussen opgevangen en gedood. Het middenlaagje vernietigt de beschermmantel van de virus. Het product werkt in minder dan vijftien minuten. Dit product is getest tegen Rhonivirussen Type 1A en 2 (de voornaamste oorzaak van verkoudheid), Influenza A en influenza B – die griep veroorzaken -en het respiratoir syncytiumvormend virus, de voornaamste oorzaak van infecties aan het ademhalingssyteem bij kinderen. (Hugo J. Lücke)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>